Partnership

Webdesign zonder zorgen

Wij bij YourBiz Online begrijpen dat het creatieve vak van Webdesign anders is dan het beheren en hosten van websites. Des te meer klanten je voorziet van een nieuwe website, des te meer vragen er komen over zaken waar jij je als designer eigenlijk niet mee bezig wil houden.

Het updaten van CMS’en, het updaten van plugins en thema’s. Het is tijdrovend en is allesbehalve creatief te noemen. Controleren of er ‘broken links’ op de websites staan, of er malware is en het controleren of alles na een update nog juist werkt. Het zorgt ervoor dat je je niet meer kan focussen op wat je echte vak is.

YourBiz Online gaat graag de samenwerking met je aan. Wij bieden de hosting en het beheer, en wij zijn de eerste opvang van vragen omtrent deze zaken.

Door veel handelingen te centraliseren en te automatiseren, zijn we in staat om veel sites tegelijk te beheren, zonder daarbij de controle te verliezen. Wij garanderen daarom ook een stabiele website voor al onze klanten.

Contact

Mocht je interesse hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact op middels dit contactformulier. Wij gaan dan zo snel mogelijk met je in gesprek over het eventuele bestaande websites en nieuwe projecten.

Paul Bontenbal heeft meer dan 13 jaar ervaring met beheer en heeft menig website ontworpen en geïmplementeerd. Als beheerder heeft hij aan de wieg gestaan van meerdere applicaties en website. Paul werkt ook als Business Analist en is goed in staat impact van wijzigingen op een website in kaart te brengen.

Bovendien is hij ook een prijswinnend schrijver van scenario’s. Zo won hij in 2016 het Shortcutz festival met zijn film ‘Ballen’ die over de hele wereld op festivals is vertoond.

Maurits van Raaphorst heeft 20 jaar ervaring in de IT en heeft op zowel technisch als functioneel gebied veel ervaring. Bovendien heeft hij al vele sites ontworpen.

Maurits is de oprichter van YourBiz Online en is al sinds 2009 bezig met het bouwen van websites. Sinds juli 2016 is naast het ontwerpen van websites is er een vernieuwde focus op hosting en beheer met een persoonlijke touch.