HEB JE
EEN VRAAG?

Kijk gerust bij de onderstaande veelgestelde vragen

ALGEMENE VRAGEN.

Je kunt een domeinnaam, hostingpakket of een onderhoudspakket bestellen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen je aanvraag dan zo snel mogelijk in behandeling en nemen gauw contact met je op.

Je kunt bij ons betalen met de volgende betaalmethoden: iDEAL, automatische incasso en overschrijving.

Het rekeningnummer van ons is: NL70KNAB0722219032, t.n.v. YourBizOnline.

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende betalingstermijnen: betaling per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar.

VOORDEEL: Wanneer je kiest voor automatische betaling per jaar, dan krijg je 5% korting op het factuurbedrag!

De betalingstermijn is 15 dagen. Je vindt de betalingstermijn ook terug op de factuur.

webhostingpakket

VRAGEN OVER DE DOMEINNAAM.

Heb je een nieuwe domeinnaam in gedachten die je graag wilt kopen? Dat kun je via ons makkelijk registreren. Vul het contactformulier in en zet daarin de domeinnaam die je wilt kopen. Wij checken voor je of de domeinnaam nog vrij is. Vrijwel alle extensies kun je bij ons kopen, zoals .nl, .be, .eu, .com, .shop, .org .

Heb je bij een andere provider je domeinnaam gekocht en wil je deze verhuizen naar ons? Wij helpen je hier graag mee. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Het doorsturen van een domeinnaam betekent dat wanneer iemand bijvoorbeeld op jouw .com komt meteen wordt doorgestuurd naar bijvoorbeeld jouw .nl domeinnaam. Als je ook een hostingpakket bij ons afneemt, dan kun je dit makkelijk zelf regelen vanuit de Direct Admin beheerpagina via het knopje “Sitedoorsturingen”. Ook kunnen wij dit prima voor je regelen. Vul het contactformulier in en wij nemen gauw contact met je op.
>> Lees hier meer over het doorsturen van je domeinnaam.

VRAGEN OVER HOSTING, BEHEER EN ONDERHOUD.

Dat is afhankelijk van wat je zelf wilt, van je bezoekersaantallen en van de ruimte die je nodig hebt voor bijvoorbeeld afbeeldingen en andere data. Wij hebben 3 hostingspakketten voor je samengesteld, te weten Small, Medium en Large. Wij adviseren je er graag over en je kunt op elk moment je pakket upgraden.

Jazeker, op al onze webhostingpakketten kun je moeiteloos WordPress installeren. Als je wilt zetten wij een schone WordPress installatie voor je klaar, zonder extra kosten!

Met een CMS (Content Management Systeem) kun je via handige software zelf je website bouwen, beheren en aanpassen. De meeste bekende CMS-systemen zijn WordPress, Magento en Joomla! Heb je een vraag over een CMS systeem? Vul het contactformulier  in en wij nemen gauw contact met je op.
>> Lees hier meer over wat een CMS is.

Met een SSL certificaat creëer je een versleutelde, veilige, verbinding tussen je website en de internetbrowser zoals Chrome, Internet Explorer of Safari. Door deze beveiligde verbinding verzeker je je dat alle gegevens, die tussen je website en de internet browser van de bezoekers worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. De persoonsgegevens die een bezoeker bijvoorbeeld invoert op je contactformulier, kunnen hierdoor niet worden onderschept of tussentijds worden aangepast.

Daarnaast heeft het beveiligen van je site met SSL nog een extra voordeel, je website scoort hoger in de Google zoekresultaten vergeleken met een website die dat niet heeft.

Bij YourBiz Online is een SSL certificaat gratis inbegrepen voor alle hostingpakketten.

>> Lees hier meer over het SSL certificaat en de voordelen ervan.

Jazeker,  je kunt jouw nieuwe of bestaande webshop goed bij ons hosten. Wij adviseren wel om naast een hostingpakket ook een onderhoudspakket te nemen, zodat je zeker weet dat jouw webshop altijd online én optimaal beveiligd is.

Een SSD (Solid State Drive) is een snel opslagapparaat voor in de computer. Het is een nieuwe vorm van dataopslag dat stukken sneller is dan een harde schijf (ook wel afgekort als HDD). Deze nieuwe snelle opslagapparaten slaan de gegevens op in flash geheugenchips. Dit gebeurt door middel van elektrische lading in de geheugenchips. Dit is ook de reden waarom ze zo snel zijn.

Alle webservers bij YourBiz Online zijn voorzien van snelle SSD opslagapparaten waardoor je de foto’s, video’s en teksten van je website sneller worden geladen.

>> Lees hier meer handige informatie over SSD.

Een spamfilter zorgt ervoor dat spam uit jouw e-mails wordt herkend en automatisch wordt verwijderd. Tegenwoordig is een spamfilter een must en dit zit dan ook standaard in al onze hostingpakketten.
>> Lees hier meer over de werking van een spamfilter.

Jazeker, wij maken 1 keer in de week een volledige backup in de cloud. Deze backups worden minimaal 2 jaar bewaard. Daarnaast wordt er op de server 7x per dag een incremental (alleen de verschillen t.o.v. de vorige) backup gemaakt. Deze backup wordt 14 dagen bewaard en dit doen wij ook als je geen onderhoudscontract bij ons hebt afgesloten.

Het door ons laten terugzetten van een Back-up is kosteloos wanneer je een Plus- of Compleet onderhoudspakket bij ons hebt afgesloten.

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat?

CONTINUE SUPPORT.

YourBiz Online – altijd veilig, altijd stabiel, altijd beschikbaar.
De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs!

Wij brengen je graag in contact de specialisten in ons team

JOUW VOORDELEN BIJ
YOURBIZ ONLINE:

  • Eindelijk een hostingsbedrijf waar je geen omkijken naar hebt
  • Via ons kun je ook een SEO-Proof website, logo en huisstijl laten maken
  • Persoonlijk en direct contact
  • Supersnelle hosting van jouw website en e-mail
  • Wij zijn graag jouw helpende hand bij problemen met jouw website of e-mail
  • Zorgeloze webhosting door beheer en onderhoud
  • Jouw website en e-mail wordt door ons volledig bewaakt tegen spam en hacks
  • Je wordt door ons goed geadviseerd over de AVG regels

WIL JE MET ONS SPARREN OVER WELK WEBHOSTING PAKKET HET BESTE BIJ JE PAST?