TEGENWOORDIG MOET JE OP HET INTERNET VEEL MEER OP JE HOEDE ZIJN DAN VROEGER

de veiligheid van het internet

GROEIENDE ANGST OVER DE VEILIGHEID VAN HET INTERNET?

Je hebt een website in de lucht of je website gaat binnenkort voor het eerst online. Ondertussen hoor je regelmatig in het nieuws de berichten over websites die gehackt zijn en persoonlijke gegevens die in handen zijn gekomen van de verkeerde mensen. Ook lees je af en toe berichten over internet storingen, e-mail wat niet meer werkt, moeilijke updates en dat soort zaken.Dat baart jou best wel zorgen, want je wilt niet degene zijn die dit overkomt.

HET KAN JOU MISSCHIEN WEL KLANTEN KOSTEN.

Hoe weet je wat je het beste kunt doen om jouw website, e-mail en persoonlijke gegevens goed te beschermen? Want veel verstand van spamfilters, back-ups en malware scans heb je niet, vind je. En je hebt er eigenlijk ook helemaal geen zin in en tijd voor om je erin te verdiepen. Maar de angst dat je gehackt wordt of dat ineens je website en e-mail het niet meer doen blijven wel. Het kan jou zelfs klanten kosten als je bijvoorbeeld een webshop hebt of als je een inschrijfformulier van een klant mist.

Het kan jou misschien wel klanten kosten
Hosting en beheer met een persoonlijke touch

BIJ YOURBIZ ONLINE KUN JE RUSTIG ADEMHALEN.

Eén van redenen om Yourbiz Online op te richten was om jou als klant een gerust gevoel te geven dat jouw website en e-mail continu goed werken en al jouw gegevens goed beveiligd zijn. Maar ook om jou op een simpele manier aan de hand te nemen in de wereld van hosting, beheer en onderhoud. “Hosting en beheer met een persoonlijke touch”, noemen wij dat. Met deze werkwijze horen wij vaak van onze klanten dat zij het fijn vinden dat zij zorgeloos en zonder gedoe hun zaken kunnen doen.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Maurits van Raaphorst, eigenaar van Yourbiz Online en daarnaast Karin (grafisch vormgever en webdesigner) en Muriel (SEO specialist).Allemaal gepassioneerde mensen die jou helpen met hosting, onderhoud & beheer, website bouwen, ontwikkeling van apps en online marketing. Met z’n allen zorgen wij er dagelijks voor dat jouw website en e-mail goed en veilig draaien.

Maurits van Yourbiz Online