WIJ WERKEN SAMEN MET EEN TEAM VAN ZELFSTANDIGE SPECIALISTEN. DAT VOELT GOED EN WERKT UITSTEKEND!

samenwerken

GELUK KUN JE VERMENIGVULDIGEN DOOR HET TE DELEN. DOE JE MEE?

Dat is hoe wij denken. Wij voelen ons happy als we ons werk kunnen delen met andere specialisten. Ook weten we dat je designwerk bij een grafisch vormgever moet laten, het schrijven van SEO webteksten bij een SEO specialist en hosting & beheer moet overlaten aan een hostingbedrijf. Oftewel, ieder zijn vak. Denk jij er ook zo over en vind je het leuk om deel uit te maken van ons team? Dan komen wij graag met jou als specialist in contact.

NAAR WIE ZIJN WIJ OP ZOEK?

Ben je een grafisch vormgever, webdesigner, programmeur, SEO specialist, Online Marketeer, specialist in het bouwen van Apps of gespecialiseerd in gevelreclame en autobelettering? Stuur een e-mail naar info@yourbizonline.nl of stuur een Whatsapp naar: +31618885622.

Naar wie zijn wij op zoek?

ZIJ MAKEN AL DEEL UIT VAN HET YOURBIZ ONLINE TEAM:

MAURITS VAN RAAPHORST
MAURITS VAN RAAPHORSTEigenaar
Met de combinatie van mijn ruim 20 jaar ICT-expertise en de kennis van mijn klanten probeer ik het verschil te maken door de behoeftes van mijn klanten te vertalen naar bruikbare oplossingen. Met YourBiz Online willen wij waarde toevoegen aan jouw onderneming waarbij wij niet communiceren in vakjargon, maar in ‘gewone-mensen-taal’.
KARIN TJEERDEMA
KARIN TJEERDEMAWebdesigner + grafisch vormgeefster
Ik help zelfstandige ondernemers om zichzelf te profileren, door de juiste huisstijl en website voor hen te creëren.
Persoonlijk contact is voor mij de basis voor een goed ontwerp. Ik zorg ervoor dat mijn ontwerp aansluit op jouw verhaal en jouw persoonlijkeid. En dat het tegelijkertijd je doelgroep aanspreekt. Het inschatten wat bij iemand past, het snel en goed vertalen van verhalen naar beeld, daar ligt mijn kracht.

www.katje.nl